Praxe žáků školy u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.

Praxe žákù školy u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.V rámci klíčové aktivity č. 02 projektu proběhly praxe žáků 3. ročníku – Zpracovatelů 1. skupiny v druhé polovině školního roku od 10. 2.2012 do 13. 4. 2012 na zařízeném pracovišti partnera a přímo v provozu při výrobě zejména obalových materiálů a výrobků a na dalších vybraných provozech dle dílčích modulů projektu v rozsahu více jak 35 vyučovacích hodin za asistence vyučujících lektorů firmy a vyučujícího učitele ing. Radomila Hanulíka.

Žáci prošli vybranými moduly dle předem stanoveného harmonogramu a metodiky a odzkoušeli si vlastnoručně i některé pracovní operace u výroby vybraných plastikářských výrobků na dokonale vybaveném pracovišti partnera.

Vzhledem k přísným podmínkám výroby obalů zejména pro potravinářský průmysl byli žáci zasvěceni i do otázek řešení hygienických zásad, přístupu a šetrnosti k životnímu prostředí a dodržování zásad BOZP. Podíleli se přímo na řešení ŽP tříděním vznikajícího recyklovatelného odpadu a jeho recyklací. Taktéž měli možnost se seznámit s vysokou úrovní automatizace a využívání řídících systémů strojního parku s využitím ICT ovládání. Nejvíce je zaujala obsluha a práce na vysoce výkonných elektrických vstřikovacích, vyfukovacích, termotvarovacích strojích a u více druhových strojů pro povrchovou úpravu vznikajících obalových výrobků. Se svolením vedení firmy byli žáci nejen v bezprostředním styku s daným provozem, ale využívali i sociálních výhod při odběrech dotovaných obědů a občerstvení firmy.

Žáci ze svých pobytů vypracovávají protokoly, viz ukázka č.1ukázka č.2ukázka č.3 a dokladují tak úspěšně prodělanou stáž s přínosem pro jejich další studium a zvýšení znalostí a dovedností v tomto oboru a s dopadem lepší možnosti jejich pozdějšího uplatnění na trhu práce. Každý z žáků obdržel Osvědčení o absolvování této stáže, viz ukázka, které může být pro něj přínosné, např. i při volbě zaměstnání právě v této věhlasné firmě.

Praxe žáků školy u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.