Školení žáků 3. ročníku pro Odbornou praxi u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.

Školení žáků 3. ročníku pro  Odbornou praxi u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.Dne 18. 5. 2012 proběhlo úvodní vstupní školení pro žáky 3.B v partnerské společnosti greiner.  Žáci byli seznámeni, proškoleni a připraveni na nastávající Odbornou praxi (OP), která po skupinách bude ve společnosti greiner a souběžně i ve společnosti Barum Continental (s vystřídáním skupin) odpracována ve dnech 21. 5.- 25. 5.  pro skupinu 2E a posléze pro skupinu 3E v termínu od 18. 6. do 22. 6. 2012, v trvání vždy 40 hodin. Součástí tohoto školení bylo především seznámení s filosofií společnosti, s činností a náplní výroby společnosti, řešení a dodržování zásad bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, zásad šetrnosti k životnímu prostředí, dodržování přísných hygienických pravidel a organizačních pokynů a příprava pro úspěšnou produktivní činnost žáků na vyhrazených technologiích a zařízení dle Metodiky odborné praxe v rámci projektu „Zavedení nových praxí …“.

Žáci v doprovodu jednotlivých odborníků pak prošli všemi výrobními úseky greiner, na kterých budou tuto OP vykonávat a byli seznámeni se zastoupenou technikou a používanými technologiemi, viz foto. Závěr tohoto školení  byl završen chutným obědem ve zdejší jídelně, kterou budou žáci využívat i během provádění OP. Obdobné školení pro OP v Barum žáci vykonali již na počátku školního roku dne 2.9.2011.

Školení žáků 3. ročníku pro Odbornou praxi u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.