Školení odborných učitelů v partnerském podniku D Plast – 12.1.2011

V rámci klíčové aktivity č. 03 projektu proběhlo hromadné školení 5 odborných učitelů  dne 12.1.2011 na půdě partnera projektu za asistence školících lektorů ing. Ladislava Pysky a ing.Davida Pivoňky, v rozsáhlém celku  čtyř hodin na provoze Zlín- Příluky a Zlín-Mladcová.

Učitelé byli seznámeni s touto plastikářskou firmou samotnou a postavením firmy v rámci koncernu,  výhledem a její náplní. Byli proškoleni v základních otázkách BOZP a především v základních používaných technologiích  a technikách při výrobě plastových směsí, vytlačování tvarových profilů, testování a zkoušení materiálů a plastových výrobků a používání tekutých technologií, zejména poplastování a máčení. Výklad byl doplněn  exkurzí  ve výrobních prostorech firmy s ukázkou a popisem vybraných technologií.  Každý z učitelů obdržel osvědčení o proběhlém školení, viz ukázka, které dokládá přístup a sebevzdělávání odborných učitelů v  tomto oboru. Vybraní učitelé praxí v průběhu roku pak prošli obdobnými školeními vícekráte a budou tak moct při provádění svých žáků na praxi předávat jim  takto získané zkušenosti  společně s vybranými lektory firmy.

Školení odborných učitelů v partnerském podniku D Plast - 12.1.2011
Školení odborných učitelů v partnerském podniku D Plast - 12.1.2011

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.