Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Barum Continental – 5. 9. do 16. 9. 2011

Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Barum Continental - 5. 9. do 16. 9. 2011 V rámci klíčové aktivity č. 02 projektu proběhla odborná praxe (OP) 15 žáků – maturitního ročníku, třídy 4. A, postupně od 5. 9. do 16. 9. 2011 v podniku Barum Continental spol. s r.o. Otrokovice.
Žáci pod vedením zkušených odborníků a instruktorů této firmy na středisku SPV vykonávali produktivní činnost na gumárenských zařízeních při výrobě pryžových těsnění a replik pryžových motocyklových sedel.

Žáci se během uplynulého školního roku na tomto středisku zapracovávali, aby mohli zcela samostatně ovládat zejména vulkanizační lisy, na kterých pryžové výrobky lisovali a zvládali tak požadovanou produktivitu.
Získané praktické dovednosti a zkušenosti pak mohou zúročit např. i při nástupu do zaměstnání po ukončení školy právě v této věhlasné firmě, nebo kdekoliv při uplatnění na trhu práce.

Protokol z této praxe ke stažení zde a osvědčení zde.

Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Barum Continental - 5. 9. do 16. 9. 2011
Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Barum Continental - 5. 9. do 16. 9. 2011

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.