Odborná praxe žáků 3.B u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.

Odborná praxe žáků 3.B  u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.Po úvodním školení dne 18. 5. 2012 celé třídy 3.B ve společnosti greiner k vykonání Odborné praxe (OP), nastoupila první skupina  žáků (2E) na její vykonání od 21.5. do 25.5. 2012. Souběžně ve stejném čase probíhala u druhé skupiny (3E) Odborná praxe v partnerské firmě Barum Continental.

Žáci byli přiřazeni na vyčleněné pracoviště a v souladu s inovovanou Metodikou  praxe vykonávali produktivní činnosti na vybraných technologických celcích- modulech u tvářecích a tvarovacích technologiích. Byli zapojeni do činností přímo ve výrobě na poloautomatických linkách s využitím ICT a taktéž se podíleli na činnostech spojených se šetrností k životnímu prostředí vyřazováním a tříděním vzniklých neshodných a nestandardních výrobků určených k recyklaci.

Žáci vykonávali souvislou činnost v průběhu jednoho týdne pod dozorem zkušených mistrů a vcelku dobře zapadli do kolektivu zdejších pracovníků. Vzhledem k přísným hygienickým a bezpečnostním podmínkám se ve společnosti pohybovali podle předepsaných pravidel, neboť se jedná o výrobu v nejvyšším stupni pečlivosti s ohledem na vznik obalů pro potravinářský průmysl. Žáci využívali sociálních výhod jako ostatní stálí zaměstnanci firmy, zejména při dotovaném odběru obědů  a potravin z občerstvovacích automatů.

Žáci ze svých pobytů vypracovali  protokoly, viz ukázka, aby tak doložili úspěšně prodělanou OP s přínosem pro jejich další studium a zvýšení znalostí a dovedností v tomto Zpracovatelském oboru. Každý z žáků obdržel osvědčení o absolvování této stáže, viz ukázka, které může být pro něj přínosné, např. i při volbě zaměstnání právě v této věhlasné firmě.

Odborná praxe žáků 3.B u partnera projektu greiner packaging slušovice s.r.o.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.