Odborná praxe žáků 3.B u partnera projektu Barum Continental spol. s r.o.

Odborná praxe žáků 3.B u partnera projektu Barum Continental spol. s r.o.Po úvodním školení a seznámení s podnikem dne 2.9.2011 celé třídy 3.B ve společnosti BACO k vykonání Odborné praxe (OP), nastoupila první skupina  žáků (3E) na její vykonání od 21.5. do 25.5. 2012. Souběžně ve stejném čase probíhala u druhé skupiny (2E) Odborná praxe v partnerské firmě greiner packaging slušovice.

Žáci byli přiřazeni na vyčleněné pracoviště a v souladu s inovovanou Metodikou  praxe vykonávali produktivní činnosti na lisování technické pryže ve středisku SPV . Byli zapojeni do činností při přípravě kaučukových směsí a náloží pro výrobu pryžového těsnění  na poloautomatických linkách s využitím ICT a taktéž se podíleli na činnostech spojených se šetrností k životnímu prostředí vyřazováním a tříděním vzniklých neshodných a nestandardních výrobků a vzniklých přetoků určených pro další zpracování a regenerát. Těsnění, které vznikalo tvářením lisováním na vulkanizačních poloautomatických lisech, je určeno pro vlastní spotřebu Barumu zejména do vulkanizačních lisů na osobní pláště pneumatik.

Žáci vykonávali souvislou činnost v průběhu jednoho týdne pod dozorem zkušených lektorů pana Kubíčka, Navrátila a Šimoníka a svého úkolu, plně produktivní činnosti na výše uvedených zařízení, se jim podařilo dosáhnout.

Žáci ze svých pobytů vypracovali  protokoly, viz ukázka č.1 a ukázka č.2, aby tak doložili úspěšně prodělanou OP s přínosem pro jejich další studium a zvýšení znalostí a dovedností v tomto Zpracovatelském oboru. Každý z žáků obdržel osvědčení o absolvování této stáže, viz ukázka, které může být pro něj přínosné, např. i při volbě zaměstnání právě v této věhlasné firmě.

Odborná praxe žáků 3.B u partnera projektu Barum Continental spol. s r.o.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.