Praxe žáků školy u partnera projektu Zlín Precision s.r.o.

Praxe žáků školy u partnera projektu Zlín Precision s.r.o.V rámci klíčové aktivity č. 02 projektu proběhly odborné praxe žáků – 3. ročníku, 2. skupiny na konci prvního pololetí školního roku 2011/2012 při vstupu do druhého roku běhu projektu. Odborná praxe probíhala od 6.1.2012 do 20.1.2012 na zařízeném pracovišti partnera a přímo v provozu při výrobě zejména přesných vstřikovaných výrobků určených pro automobilový průmysl v rozsahu 16 vyučovacích hodin za asistence pověřených lektorů firmy a dozorujícího učitele ing.Radomila Hanulíka.


Žáci prošli vybranými moduly dle předem stanoveného harmonogramu a metodiky a odzkoušeli si vlastnoručně i některé pracovní operace u výroby, úpravy, montáže a kontroly plastikářských výstřiků na dokonale vybaveném pracovišti partnera.
Měli možnost se seznámit s vysokou úrovní automatizace a využívání řídících systémů strojního parku s využitím ICT ovládání, např. při obsluze vstřikovacích strojů se zástřiky, při metrologických činnostech kontroly výstřiků, viz foto, aj. Taktéž na některých vybraných operacích byli vtaženi přímo do procesu ochrany životního prostředí např. při třídění a recyklaci plastového odpadu. Žáci ze svých pobytů vypracovávají protokoly, viz ukázka, a dokladují tak úspěšně prodělanou stáž s přínosem pro jejich další studium a zvýšení znalostí a dovedností v tomto Zpracovatelském oboru a s dopadem lepších možností jejich pozdějšího uplatnění na trhu práce. Každý z žáků obdržel osvědčení o absolvování této stáže, viz ukázka, které může být pro něj přínosné, např. i při volbě zaměstnání právě v této špičkové firmě.

Pracovní stáže žáků ve ZPrecision 6.1. - 20.1.2012

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.