Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Continental Barum

Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Continental BarumV rámci klíčové aktivity č. 02 na prahu druhého roku udržitelnosti projektu proběhla odborná praxe (OP) 4 žáků – maturitního ročníku, třídy 4. A, od 9. 9. do 13. 9. 2013 v podniku Barum Continental s. r. o. Otrokovice.

Žáci pod vedením zkušených odborníků a instruktorů této firmy vykonávali zejména na středisku SPV produktivní činnost na gumárenských zařízeních při výrobě pryžových těsnění a replik pryžových motocyklových sedel, viz foto.
Žáci se během uplynulého školního roku na tomto středisku zapracovávali, aby mohli zcela samostatně ovládat zejména vulkanizační lisy, na kterých pryžové výrobky lisovali a zvládali tak požadovanou produktivitu. Z průběhu OP žáci vypracovali protokol, viz ukázka, ve kterém popisovali svou činnost.
Získané praktické dovednosti a zkušenosti včetně osvědčení, viz. ukázka, pak mohou zúročit např. i při nástupu do zaměstnání po ukončení školy právě v této věhlasné firmě, nebo kdekoliv při uplatnění na trhu práce.

Odborná praxe maturantů školy u partnera projektu Continental Barum

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /pub/spspzlwa/spspzlin.cz/web/novepraxe/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Komentáře nejsou povoleny.